Ca. 400 gr. färdigstekt tacoköttfärs (gärna med egengjord tacokrydda)
200 gr. cream cheese
2,5 dl créme fraîche
2 vitlöksklyftor (jag tog bara en)
1 liten purjolök
1 stor röd paprika
3 dl riven ost
Salt och Peppar
Sätt ugnen på 200 grader.
Lägg den färdigstekta köttfärsen i botten på en ugnsform. Blanda ihop créme fraîche, pressad vitlök, salt och peppar och bred över köttfärsen.
Hacka upp purjolöken och paprikan i små bitar och lägg det över créme fraîche-blandningen.
Toppa med riven ost och grädda i ugnen 20-25 minuter eller tills gratängen får en fin färg.

Tacokrydda
1,5 tsk salt
1 tsk vitlökspulver
2 tsk chilipulver
1 tsk spiskummin
1 tsk lökpulver
2 krm cayennepeppar
2 tsk paprikapulver
Gott :D