Det känns som om enda gången jag uppdaterar den här bloggen nu för tiden är "för att få i alla fall ett (1) inlägg varje månad, för arkivets skull"...
Känns lite jobbigt, och det var ju inte det som var meningen från början. Vet inte om jag ska skratta eller gråta åt eländet.
Dock, att jag ändå fortsätter såhär är för att jag verkligen, verkligen, verkligen inte vill ge upp! Vet inte riktigt vad det är med just den här bloggen, då jag haft flera "viktbloggar" tidigare vilka alltid runnit ut i sanden. Och det har inte gjort så mycket; men just den här är jag inte beredd att ge upp. I alla fall inte än på långa vägar.
 
Tyvärr måste jag därmed även meddela att jag, olyckligtvis, inte kommit igång ÄN efter juluppehållet.
Första kvartalet 2016 blev inte bra -kostmässigt... Jag längtar verkligen tillbaka till LCHF, men kommer helt enkelt inte igång. Har varken någon förklaring, orsak... eller ens en bortförklaring.
Dock känner jag att mina magbekymmer börjar så smått att smyga sig på (mina IBS-liknande symptom), så snart MÅSTE jag komma igång med kosten igen!!
Jag har inte heller vågat väga mig sedan början på januari, då jag känner mig rädd för hur mycket jag ska ha gått upp.
 
Nåja, jag tänker välja att inte fokusera på det.
Även om det blir så att, när jag kommer igång, har gått upp alltihopa igen så planerar jag att se framåt. Jag tänker låta det förflutna vara och bara fokusera på framtiden. Jag VET ju att det fungerar toppenbra för mig, så även om jag är tillbaka på ruta noll så vet jag att jag kommer att komma ner i vikt igen. Och det är ju det viktigaste. Plus naturligtvis allting annat, som återställning av magen och huvudvärken.
Min kropp mår sannerligen inte bra på kolhydrater!
Follow